TIEKE

Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry on vaikuttaja, verkottaja ja vauhdittaja digitaalisen osaamisen kehittämisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämisen alueilla.

 

Syyskokous valitsi TIEKElle uuden hallituksen

TIEKEn uusi hallitus valittiin syyskokouksessa. Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Ilkka Lakaniemi.

Ilkka Lakaniemi on yksi maamme johtavia asiantuntijoita digitalisaation vaikutuksista taloudelliseen ja yhteiskunnalliseen kehitykseen. Hän toimii myös useissa kansainvälisissä tehtävissä uuden teknologian ja uusien liiketoimintojen asiantuntijana.

Lakaniemi on tutkimusjohtaja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Tiedon ja Innovaatioiden tutkimuskeskuksessa (CKIR) ja Keskuskauppakamarin digitaalisen talouden johtava asiantuntija.

Ilkka Lakaniemi
Kuva: Roni Rekomaa, Lehtikuva

Uusina jäseninä hallituksessa aloittavat Tuija Aalto Ylestä, Johannes Mikkonen Demoksesta, Vikki Noreila Executivejesteristä ja Mikko Pulkkinen Microsoftilta.

Hallituksessa jatkavat Virpi Einola-Pekkinen Valtiovarainministeriöstä, Anne Karjalainen JHL ry / JHL-opistosta, Ville MeloniForum Virium Helsingistä ja Kari Natunen CGI:ltä.

Hallituksen jäsenet edustavat monipuolisesti TIEKEn toimintakenttää ja ovat laaja-alaisesti verkostoituneita, mikä tukee TIEKEn toiminnan uudistumista ja vaikuttavuutta.

TIEKEn syyskokous pidettiin 28.11.2017 Korjaamolla Ytyä-tapahtuman yhteydessä.

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry on vaikuttaja, verkottaja ja vauhdittaja digitaalisen osaamisen kehittämisen ja digitaalisten toimintaprosessien edistämisen alueilla.

TIEKEn toiminnan tavoitteena on, että Suomi on kilpailukykyinen, uudistuva ja ihmisläheinen yhteiskunta, jossa organisaatiot ja yksilöt hyödyntävät digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet.

Vaikuttajana TIEKE toimii osaavan ja yhteentoimivan yhteiskunnan rakentajana ja keskustelujen herättäjänä. Verkottajana TIEKE toimii kohtaamispaikkana ja verkostojen luojana. Vauhdittajana TIEKE toimii kehittämiskohteiden tunnistajana ja solmukohtien aukaisijana.

TIEKE, lehdistötiedote 11.12.2017

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s