Mikä Jester

Jester on valmentaja, BBCC.

Keskitymme yksilövalmennukseen, johtamisen kehittämiseen ja muutoksen fasilitointiin.

Valmentajina motivaatiomme on yksilön, ihmisen kasvu. Työssämme meitä tukee oma, monipuolinen kokemuksemme sekä valmennuksesta että liikkeenjohdosta.

Valmennusverkostoomme kuuluvat Lifted, Unlimited Potential ja Hupsansaa ry, joissa Vikki Noreila toimii valmentajana.

Lupaamme valmennuksestamme konkreettisia tuloksia ja annamme työllemme 100% tyytyväisyystakuun.

Tarinamme

Kirjallisuudessa Jester symboloi maalaisjärkeä ja rehellisyyttä. Hän on kuninkaan luottohahmo, jolla on lupa ja velvollisuus kysyä, kuunnella ja haastaa parempaan ajatteluun.

Kuningasta haastamalla moni herra on menettänyt päänsä, mutta vain näin toimien Jester kykenee aidosti auttamaan kuningasta parempaan ajatteluun. Hän on kylliksi viisas ollakseen Jester.

Perustimme Jesterin luodaksemme yhteisön, joka kehittää johtamisen kulttuuria. Nimen saimme tarinasta, jonka kuulimme ystävältämme. Siinä pörssiyhtiön uusi toimitusjohtaja halusi saada aikaan muutosta ja vaihtoi koko johtoryhmän yhtä lukuunottamatta. Jäljelle jäänyt henkilö suostui jäämään vain yhdellä ehdolla: “saan kiertää valtakuntaa kuninkaan luottomiehenä ja poistaa kehityksen esteitä kuninkaan valtuuksin. Kyselen, kuuntelen ja käytän maalaisjärkeä auttaessani ihmisiä ratkomaan ongelmia paikan päällä.

Perustimme Jesterin kysymään, kuuntelemaan ja tukemaan paremmassa ajattelussa.

Tiimi

Vikki Noreila

Olen valmentaja. Motivaationi on mahdollistaa ihmisen kasvua. Kuuntelen, haastan ja tuen. Haluan olla mukana matkallasi.

vikki@jester.fi
Certified coach, BBCC NLI
+358 40 5050 930

https://www.linkedin.com/in/vikkinoreila/

Mikael Frisk

Mikael on johtamisen ammattilainen. Hänen intohimonsa on muutoksen fasilitointi.

mikael@jester.fi
Certified coach, BBCC
+358 50 452 4111