jester-w-new-hat

 

Olemme valmentajia. Haastamme, valmennamme ja luomme uutta johtamiskulttuuria.

Tunnemme startup-yritykset. Autamme asiakkaitamme löytämään startup:ien parhaat toimintatavat ja hyödyntämään niitä muutoksessa. Hands on.

Palvelumme

Startup MBA

Haluatko oppia miten startup toimii? Haluatko muuttaa omaa ja organisaatiosi tapaa toimia? Yhteistyössä kumppanimme Vertical Acceleratorin kanssa tarjoamme sinulle ainutlaatuista tilaisuutta oppia uusia toimintatapoja suoraan keskellä kiehtovaa startup-maailmaa. Olet osa valitsemaasi startup-yritystä.

Startup MBA -ohjelma käsittää työtilan Vertical Accelerator:ssa sekä täyden osallistumisen kiihdyttämön ohjelmaan sisältäen huippuluokan esitelmät, koulutuksen ja henkilökohtaisen mentoroinnin. Olet “hands on” keskellä kiihdyttämöä, ympärilläsi oikeat startup’it, halutessasi osa valitsemaasi startup-yritystä. Parasta oppimateriaalia tulevaisuuden johtamiseen.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja ja tarjous StartupMBA:sta Vikki Noreilalta, puh. +358 40 5050930, vikki@jester.fi

Johtamisen nykytilan arviointi

Arvioinnin tarkoituksena on luoda yhteinen ymmärrys ihmisten johtamisen nykytilasta organisaatiossa. Tarkka nykytilan ymmärrys antaa perusteet ja lähtökohdan johtamisen kehittämiseen.

Käytämme arviointiin syvähaastattelua sekä asiakkaan käytössä olevia arviointityökaluja (esim 360°) johtajan, johtoryhmän ja muun organisaation tilanteen ymmärtämiseksi.

Arvioinnissa haastattelemme hallituksen puheenjohtajan, toimitusjohtajan, johtoryhmän sekä toimitusjohtajan valikoimat edustajat muualta organisaatiosta. Toimitamme havainnoistamme ja johtopäätöksistämme kirjallisen raportin.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja, referenssimme ja tarjous nykytilan arvioinnista Vikki Noreilalta, puh. +358 40 5050930, vikki@jester.fi

Johtajavalmennus (Executive coaching)

Olemme toimitusjohtajan luottohenkilöitä. Tehtävämme on haastaa, valmentaa ja auttaa toimitusjohtajaa hahmottamaan johtamisen nykytila ja rakentamaan tavoitteellisen polun henkilökohtaiselle kehittymiselle johtajana. Käytämme avoimia kysymyksiä.

Johtajavalmennus perustuu räätälöityyn henkilökohtaiseen ohjelmaan. Autamme toimitusjohtajaa arvioimaan kehittymisen esteet ja luomaan itselleen johtamisen tavoitteet ja tiekartan. Tiekartta määrittää toimitusjohtajan roolin ja mitä toimia hän aikoo tehdä tavoitteisiin päästäkseen.

Paras hyöty saadaan vähintään kahdeksasta 1,5 tunnin mittaisesta tapaamisesta, joissa seurataan toimitusjohtajan itselleen asettamien teemojen ja tavoitteiden toteutumista.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja ja tarjous johtajavalmennuksesta Vikki Noreilalta, puh. +358 40 5050930, vikki@jester.fi

Johtoryhmän valmennus (Team Excellence)

Suuryritys tai startup – johtoryhmän toiminta joko kasvattaa tai kaataa organisaation. Valmennuksen tavoitteena on johtoryhmä, joka kykenee avoimeen keskusteluun vaikeista asioista, soutaa samaan suuntaan ja voi hyvin.

Kaivamme esiin kehityksen esteet ja puhdistamme pöydän avoimeen keskusteluun asioista. Meillä on keinot.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja ja tarjous Vikki Noreilalta, puh. +358 40 5050930, vikki@jester.fi

Tapahtumat, keynotet ja yhteisö

Haluamme muuttaa johtamisen kulttuuria ja nostaa ihmisten johtamisen keskiöön.

Osallistumme ja järjestämme aktiivisesti tapahtumia, joissa ihmisten johtaminen nostetaan keskiöön. Puhumme ja keskustelemme aiheesta intohimolla sekä avoimissa tapahtumissa että yksityistilaisuuksissa.

Rakennamme yhteisöä nostamaan ihmisten johtamista keskiöön. Tule mukaan ja osallistu keskusteluun!

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja Vikki Noreilalta, puh. +358 40 5050930, vikki@jester.fi

Tyytyväisyystakuu ja referenssit

Työssämme on aina 100% tyytyväisyystakuu.

Olemme saaneet kunnian tehdä kiehtovia projekteja loistavien asiakkaiden kanssa ja halutessasi käymme mielellämme läpi referenssiprojektejamme yksityiskohtaisesti. Ota yhteys Vikki Noreilaan, puh. +358 40 5050930.